Toronto – Columbus

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Toronto Maple Leafs innehar femteplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget har faktiskt imponerat under nuvarande säsong med 141 gjorda mål framåt. Detta är fjärde bäst i serien. Med två raka segrar kan klubben vara tillbaka på vinnarspåret. Sedan tidigare finns det emellertid vissa skador att ta i beaktande för Maple Leafs. Nikita Zaitsev, Nikita Soshnikov och Joffrey Lupul är alla otillgängliga.

Columbus Blue Jackets blandar och ger och har väldigt svårt att hitta den där självklara vinnarstilen. Å andra sidan är en slutspelsplats inom räckhåll och det är där laget har sitt mål under resterande delar av den här grundserien. Skadeläget är värre för gästerna, som har bland annat Alexander Wennberg, Brandon Dubinsky och Cam Atkinson borta från spel. Ryan Murray är otillgänglig på grund av skada.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ expekt.

  • Match: Toronto – Columbus
  • Speltips: Toronto (1)
  • Odds: 2,05 @ expekt
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/1

1200 krSpela här!
SpelbolagBonusLänk