Swansea – Leeds

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Swansea känns väldigt intressanta på förhand. Laget väntas hittas i toppstriden av Championship under säsongen. Östersunds för detta tränare Graham Potter är ny i klubben där tre svenska spelare huserar, Kristoffer Nordfeldt, Martin Olsson och Joel Asoro. Man har fått en helt okej start på säsongen. I deras första två matcher besegrades Sheffield United respektive Preston. Senast kryss mot Birmingham.

Leeds har under Marcelo Bielsas ledning tagit stora steg vad gäller såväl offensiven som dess defensiv. Faktum är att man har vunnit sex raka matcher, varav tre i ligans inledande omgångar. Motståndarna har avfärdats på löpande band trots att de varit starka på pappret. Laget besegrade topplagen Stoke med 3-1 och Derby County med 4-1. Därefter vann laget också över Rotherham nu senast med 2-0.

Jag spelar på Leeds Draw No Bet till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Swansea – Leeds
  • Spel: Leeds DnB
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/8

Unibet21000 krSpela här!
SpelbolagBonusLänk