Malmö – Djurgården

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Malmö Redhawks som inledde säsongen starkt, har nu ramlat ner till niondeplats i tabellen. Mycket på grund av de tunga förlusterna den senaste tiden, där man inte kan kännas igen. Avbräcken har adderats med avstängning på Emil Sylvegård efter tacklingen i Skånederbyt. Efter kaosmötet mot Färjestad, rök även Henrik Hetta på avstängning. Efter tackligen senast blev lagkapten Fredrik Händemark avstängd.

Djurgården börjar samtidigt likna ett guldlag. Stockholmarna har under den senaste tiden fått tillbaka skadade spelare och hittat formen. Fyra segrar på de fem senaste matcherna och en rad imponerande sådana. Segrarna har inkasserats mot Skellefteå, Linköping och Brynäs gånger två. Mot Brynäs senast, när man vann med 3–0, spelade Djurgården riktigt stabilt och målvakten Adam Reideborn visade klass.

Jag spelar på raka tvåan till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Djurgården
  • Speltips: Djurgården (2)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/1

Unibet21000 krSpela här!
SpelbolagBonusLänk