Värnamo – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Värnamo återfinns numer på tolfteplatsen i Allsvenskan. Formen är också skapling hos smålänningarna. Dessvärre tappade Värnamo en 0-2-ledning, borta på Örjans Vall senast, och revanschlusten är troligtvis stor. Det som hemmalaget har saknat, är framförallt spetsen framåt. Men Gustav Engvall verkar bli den som kommer att axla Marcus Antonssons roll. Nu senast stod även Engvall för båda målen för IFK.

Häcken har börjat jaga in på Elfsborg och Malmö efter uppehållet. Efter 16 spelade matcher har Häcken tagit 35 poäng, vilket innebär att man är en poäng efter serieledande Elfsborg som har en match mindre spelad. I Allsvenskan har man två raka knappa segrar mot AIK och BP bakom sig. Mot BP var de illa ute, men blev frälsta av nyförvärvet Amor Layouni vars två mål på tilläggstid gav Häcken segern med 4-2.

Jag spelar på Värnamo +1 (Asian Handicap) till 1,63 @ Nordicbet.

  • Match: Värnamo – Häcken
  • Spel: Värnamo +1 (AH)
  • Odds: 1,63 @ Nordicbet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:30, 22/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar