Sparta Prag – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö reser till Tjeckien för en riktigt svår bortamatch i Champions League-kvalet mot storlaget Spara Prag. Förra säsongen var en riktig höjdare för Spara Prag. Man vann ligan och man avancerade från Europa Leagues gruppspel men åkte ut mot Chelsea i slutspelet efter totalt 1-2. Nu innan mötet mot Malmö mötte man Levadia från Tallinn och man gjorde processen kort genom att krossa dem med hela 7-0 i hemmamötet här om veckan. Malmö får inte minst akta sig för anfallaren David Lafata som gjorde fem av de sju målen mot Levadia. Malmö stod för en stark insats när man vann över Kalmar med 3-1. Hemmalaget hade inte en av sina bästa halvlekar och när domaren blåste för halvtid var det Kalmar FF som hade med sig 1-0 in i omklädningsrummet. I den andra halvleken spelade MFF upp sig och under en 20 minutersperiod gjorde laget tre mål och hade ett skott i ribban.

Under förra säsongens Europa League slog Sparta till exempel Athletic Bilbao, kryssade mot Lyon och Chelsea. Man får visserligen åtta gånger pengarna på Malmö men jag tror inte att de kan vinna bortamatchen. Visst, de kan avancera från detta möte om de lyckas få med sig ett bra resultat som ett kryss eller uddamålsförlust men jag ser de inte vinna ikväll. Sparta har vunnit 20 raka tävlingsmatcher hemma på Generali Arena och jag väljer att testa spelet att Prag vinner första halvleken till det generösa oddset 2,07 hos Nordicbet. Sparta har nätat i den första halvleken i 18 raka hemmamatcher och deras målskillnad på de sju senaste hemmamatcherna är förkrossande 30-2. I kvalmatcherna till Europa brukar det vara hemmalaget som ligger på och anfaller medan bortalaget försöker ligga rätt i sina positioner. Känns som Sparta Prag håller en högre klass än Malmö här.

  • Match: Sparta Prag – Malmö
  • Spel: Sparta Prag vinner första halvlek
  • Odds: 2,07 @ NordicBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 29/7, 19.30

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar