Malmö – Sparta Prag

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö FF inledde starkt nu senast i champions league-kvalet mot Sparta Prag men formligen rasade mot slutet och förlorade med 4-2. Nu krävs det en insats över det vanliga på Swedbank Stadion för ett avancemang i cupen.

Malmö gjorde en mycket bra första halvlek mot Sparta Prag senast och en katastrofal andra halvlek. Prags superstjärna David Lafata som gjorde fem mål när Prag krossade Levadia i rundan innan Malmö slog till igen med tre nya mål och detta resulterade i en 2-4-förlust, vilket innebär att MFF måste ikväll med två mål för att gå vidare, så länge inte Sparta Prag lyckas göra mer än ett mål. Okej, då var det utrett. Skåningarna blir tvungna att flytta fram laget och jaga mål och det är samtidigt inte hela världen om de släpper in ett mål med tanke på att de har med sig två mål från bortaplan.

Prags offensiv är bättre än vad något allsvenskt lag kan bjuda på, men deras backlinje är långt ifrån ogenomtränglig. Prag har gjort 20 mål på de sex senaste matcherna men samtidigt släppt in mål i tre av de fyra senaste matcherna. På bortaplan har man släppt in minst ett mål mål i sex av de sju senaste matcherna. Kombinerar vi detta med Malmös fina offensiv på hemmaplan och det faktum att man fick lite extra självförtroende efter fem mål mot Falkenberg i helgen gör att detta spel känns riktigt bra.

  • Match: Malmö FF – Sparta Prag
  • Spel: Båda lagen att göra mål
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar