Färjestad – Sparta Prag

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Färjestad står som som klara favoriter inför sin tredje gruppspelsmatch, känslan är emellertid att det är svårt att veta var man ska placera svensklaget inför matchen. Färjestad har bevisligen varit det starkaste laget i hela gruppen, men hur påverkas motivationen av att de redan har två vinster?

Sparta Prag leder gruppen och har samma poäng som Färjestad, trots en match mer spelad. När laget kommer på besök är känslan att det kan bli en ganska målrik historia med två lag som släpper lite på tyglarna. Så sent som för ett par dagar sedan slutade lagens första möte med en 2-1-seger för då gästande Färjestad, men den här gången bör matchbilden bli annorlunda, då FBK lär vilja bjuda hemmapubliken på en bra match.

Jag spelar över 5,0 mål (Asian Handicap) till 1,98 @ Unibet.

  • Match: Färjestad – Sparta Prag
  • Speltips: Över 5 mål (AH)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:00, 4/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!