Frölunda – Sparta Prag

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frölunda har återigen avancerat till CHL-final, vilket knappast känns obekant. Det finns uppenbarligen en stark vilja att vinna Champions Hockey League. Det här är Frölundas tredje raka CHL-final och det kan bli lagets andra raka titel, den första på hemmaplan. Formen är inget vidare, förlust mot både Växjö samt Färjestad. Samtidigt har man förmodligen laddat inför den här matchen.

Sparta Prag slog ut Växjö i semifinalen. Även fall högstanivån inte riktigt är på den nivå som topplagen i SHL, däribland Frölunda, besitter är detta Sparta Prag inget dåligt lag. I ligaspelet går laget som tåget och man är både starka och rutinerade. Laget lär dock få det tufft mot ett hemmastarkt Frölunda som kommer göra allt för att lyfta pokalen i Scandinavium.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ William Hill.

  • Match: Frölunda – Sparta Prag
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/2

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!