Sparta Prag – Växjö

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Sparta Prag går bra i ligaspelet, men tre förluster på de sju senaste ligamatcherna bevisar ändå att huvudstadslaget kan besegras. Det är någonting som svenskarna förmodligen kommer ta med till returmötet. Tjeckerna plockade en 2-1-seger i det första semifinalmötet med Växjö.

Växjö Lakers är väldigt formstarka för tillfället med över tio raka vinster i det inhemska ligaspelet. Faktum är att förlusten mot Sparta Prag förra veckan var den första niten som laget åkte på sedan inledningen av december månad. Det tyder trots allt på en väldigt fin form.

Jag spelar på X2 till 1,75 @ bet365.

  • Match: Sparta Prag – Växjö
  • Speltips: X2
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:30, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar