Köpenhamn – Sparta Prag

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn gästas av de regerade tjeckiska mästarna, Sparta Prag i den näst sista Champions League-kvalomgången. Köpenhamn inleder på hemmaplan och de har samtidigt sett otroligt vassa ut på Parken. Med stort publikstöd, kommer laget vilja ta tag i taktpinnen och styra matchen. Dess offensiv har varit på hugget i ligan och Europa-spelet. Förra dubbelmötet mot Breidablik, slutade med överlägsen seger.

Sparta Prag ska verkligen inte räknas ut men det är uppenbart att det är en tuff bortamatch som väntar. De tjeckiska mästarna tar krysset alla dagar i veckan och hoppas få med sig ett tillräckligt bra resultat för att kunna avgöra på hemmaplan. Det här blir Sparta Prags första Europa-match för den här säsongen. Hittills har det blivit tre ligamatcher och de har inlett väldigt starkt med tre raka segrar.

Jag spelar på Köpenhamn +0 mål (Asian Handicap) till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – Sparta Prag
  • Spel: Köpenhamn +0 (AH)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar