Sarpsborg 08 – Molde

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sarpsborg började säsongen helt okej, men den senaste tiden sett formen dalat rejält. Laget har inte vunnit på senaste fyra matcherna i serien och man har endast orkat med 2 mål framåt under den perioden. Det kommer inte bli lättare att hitta målet i kväll då anfallren Amin Askar är avstängd.

Molde kom in med stora förväntningar inför denna säsongen, men det blev istället Rosenborg som hittade gammal god form och Molde är just nu 11 poäng efter serieledarna. Formen har dippat ordentligt det sista och det anfall som tidigare tryckte in gott om mål har istället nu stora problem. Man lyckades inte göra mål på varken Tromsö eller Vålerenga.

Mitt spel blir under 2,5 mål.

  • Match: Sarpsborg – Molde
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19.00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!