Sarpsborg 08 – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sarpsborg 08 inledde med bortaförlust mot Besiktas i Europa League-gruppspelet. I senaste Europa League-mötet besegrade emellertid norrmännen, Genk med 3-1, vilket innebär att alla lagen i gruppen har tre poäng. I seriespelet är dess situation desto sämre och för tillfället innehas niondeplatsen. Deras kryssade ligamatch nu senast i helgen mot Molde, bröt en lång förlustsvit på sju raka matcher.

Malmö har hittat formen allt eftersom den här säsongen och ser nu starka ut i stunder när det behövs som mest. Samtidigt är det ett något trött lag som behöver den där extra motivationen för att prestera. Det har inte minst märkts i stormatcherna, som helgens segermatch mot Hammarby i Allsvenskan. Där steppade laget upp ordentligt. Skåningarna besegrade Besiktas med 2-0 i senaste EL-matchen.

Jag spelar på Malmö Draw No Bet till 1,63 @ Unibet.

  • Match: Sarpsborg 08 – Malmö
  • Spel: Malmö DnB
  • Odds: 1,63 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar