Malmö – Örebro

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malmö har fått en del kritik under våren, men gick likväl till sommarvila som serieledare, med tre poäng till godo på närmast jagande lag dessutom. På hemmaplan har Malmö gjort det till en vana att dominera sina matcher, både bollinnehavs- och chansmässigt. Känslan är att MFF kommer att dominera den här matchen. Man har en förmåga att mala ner sina motståndare inför sin hemmapublik, samtidigt som gästande lag ofta kryper hem och försvarar sin nolla. Det öppnar i sin tur för en del hörnor.

Örebro har varit en stor överraskning unders säsongen och placerar sig som fyra i Allsvenskan. ÖSK har bara spelat två matcher oavgjort och har också bjudit på rolig fotboll med matcher med flera målchanser. Örebro är också det lag som ”släpper in” tredje flest hörnor i hela ligan. Detta troligen för att lagets spelstil ofta bjuder upp till en öppen historia med chanser åt båda håll.

Jag spelar över 11 hörnor (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Malmö – Örebro
  • Spel: Över 11 hörnor (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 11/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar