Malmö – Örebro

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö har dominerat den svenska fotbollen under dem senaste åren. Inför denna säsong, trodde dem flesta att skåningarna skulle plocka hem ligatiteln. Inledningen var emellertid knackig, men skåningarna har imponerat på sista tiden. Efter fjorton spelade matcher toppar dem allsvenskan och inget tyder på att laget ska tappa sin serieledning. Malmö har värvat en dansk försvarare, Jesper Knudsen.

Örebro har de senaste åren cementerat sig som en mittenklubb i Allsvenskan. Man har tagit sina segrar som behövs för att klara ett nytt allsvenskt kontrakt men man har ej lyckats ta nästa steg. Allsvenskan är i år väldigt jämn och Örebro är nära att tappa sin mittenplacering och blanda sig in i bottenstriden. Man har faktiskt just nu endast tre poäng ner till Sundsvall på kvalplats.

Jag spelar på Malmö -1 (Asian Handicap) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Malmö – Örebro
  • Spel: Malmö -1 (AH)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/7