Örebro – Malmö

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Örebro har vissa problem att få ihop sitt starkast möjliga lag. Inte nog med att laget tappat två tunga offensiva spelare, Alhassan Kamara och Kalle Holmberg, den offensiva nyckelspelaren Astrit Ajdarevic missar också matchen då han befinner sig i OS-staden Rio. Mittbacken Michael Almebäck har problem med handen efter att ha åkt på en skada på lördagens träning, så det är ett skadeskjutet hemmalag som får besök av Malmö.

Malmö har tappat serieledningen under helgen, när Norrköping tagit sig förbi med hjälp av sin trepoängare mot GIF Sundsvall. Det gör att Malmö FF behöver vinna den här matchen för att återta den serieledning man haft under stora delar av säsongen. Efter två raka kryss, 1-1 mot både AIK och Kalmar, är det garanterat ett mycket revanschsuget lag.

Jag spelar raka tvåan till 2,06 @ Unibet.

  • Match: Örebro – Malmö
  • Speltips: Malmö (2)
  • Odds: 2,06 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!