Örebro – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro är för tillfället ett av Allsvenskans formstarkaste lag med fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste omgångarna och man har lyckats klättra sig över negativ kvalplats, där man placerar sig på en 13:e plats. ÖSK har inkasserat 26 poäng på 25 matcher (6-8-11) och har dessutom fyra poäng till godo mot Falkenberg som ligger på kvalplatsen. Senast blev det vinst mot Helsingborg med 2-0 och innan dess besegrade man bl.a Elfsborg hemma och Hammarby på bortaplan. Känns som laget spelar avslappnat med självförtroende och skulle det bli vinst mot Kalmar ikväll, ska det mycket till för att det ska bli spel i Superettan nästa år.

Kalmar har också börjat ta poäng nu de sista matcherna efter att man parallellt med Hammarby inte tog några på flera omgångar. Man placerar sig på 11:e platsen med 27 poäng inspelade på sina 25 matcher (7-6-12). Senast blev det vinst mot ett avslaget Halmstad med 1-0 som ligger under strecket och det var tämligen en viktig seger för att hålla sig på avstånd från bottenstriden. Kalmar har tre ordinarie backar på skadelistan, Marcus Nilsson, Emin Nouri och Viktor Agardius, samt David Elm och Jonathan Ring, vilket är tunga avbräck.

Örebro i superform och ett skadedrabbat Kalmar, tror jag resulterar i hemmaseger.

  • Match: Örebro – Kalmar
  • Spel: Örebro (1)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 28/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar