Jönköping – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Jönköping behöver verkligen plocka poäng för att undvika negativ kvalplats, detta kommer med största sannolikhet prägla matchbilden i detta smålandsderby. Just nu finns nämligen fortfarande chansen att slippa kvalet för att hålla sig kvar, men då krävs förmodligen seger här. Södra har nämligen tre poäng upp till säker mark. J-Södra kommer troligtvis spela offensivt och chansa för att vinna denna match.

Kalmar å sin sida säkrar sitt allsvenska kontrakt i händelse av poäng här. Laget har hela sju poäng ner till Jönköping och kvalplatsen efter att har gjort en fantastisk slutspurt på säsongen. Laget kommer till matchen med segrar mot både Hammarby och Östersund färskt i minnet. Det ska inte underskattas. Jönköping lär gå för segern så pass mycket att det öppnar upp matchbilden och skapar målchanser.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Kalmar
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar