Jönköping – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

J-Södra innehar tolfteplatsen i Allsvenskan och ner till tredjejumbon Kalmar som värvat bra och kan antas öka skörden framöver skiljer bara fyra pinnar. Mellan de här lagen hittas Sundsvall, som liksom J-Södra skrapat ihop 15 poäng sammanlagt. Laget bör vara mycket tacksamma över att konkurrenterna i det nedersta skiktet av tabellen misslyckas med att leverera speciellt bra resultat.

Hammarby innehar niondeplatsen, men håller på att få pusselbitarna på sin plats. Trots en plats på den undre tabellhalvan har de bara tre poäng upp till lokalrivalen Djurgården på tredjeplatsen. Två av de tre senaste matcherna har vunnits mot Örebro och Elfsborg. Man plockar främst sin poäng på Tele2 Arena. Bortaspelet är ett visst problem, men här håller jag Bajen som favoriter, hyfsat klara sådana.

Jag spelar på Hammarby +0 (Asian Handicap) till 1,89 @ Unibet

  • Match: Jönköping – Hammarby
  • Spel: Hammarby +0 (AH)
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 29/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar