Malmö – Jönköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö är guldfavoriter, men befinner sig för tillfället i en pressad situation efter snöpliga poängtapp mot Kalmar. Detta innebär att laget har tappat positionen i guldstriden. Faktum är att i skrivande stund är det Norrköping som leder den allsvenska tabellen, även fall man faktiskt har en match mer spelad. Malmö spelar en fotboll som trycker ner det gästande laget långt ner på egen planhalva. Det är också därför som Malmö FF vanligtvis skapar en hel del hörnor i sina matcher.

Jönköping är inte heller ett så dåligt lag. Faktum är att de i sina bästa stunder spelar bländande fotboll, med ett finurligt kombinationsspel mellan sin offensiva kvartett allra främst. Där är lagkaptenen Thelin och Cibicki två frontfigurer. Med andra ord finns det offensiv kvalité i båda läger och känslan är att vi får se en hel del situationer i och runt de respektive straffområdena. Därför är chanserna till hörnor goda.

  • Match: Malmö – Jönköping
  • Speltips: Över 4,5 hörnor (FH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar