Jönköping – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

J-Södra var tippade att trilla ur Allsvenskan inför säsongen av flertalet experter. Istället placerar laget sig på tredjeplats med tio poäng på fem spelade matcher. J-Södra har med andra ord gjort storsuccé i deras allsvenska comeback. Även om Södra med all sannolikhet kommer dala i tabellen, lär i alla fall inte det här vara startskottet på det. De ska vara snäppet vassare än dagens motståndare, står stärkta av att spela på hemmaplan och har momentum. Jönköping har vunnit båda sina hemmamatcher, den första mot Malmö (3-2) och den andra mot Gefle (1-0).

Falkenberg inledde med fyra raka förluster, för att sedan, från ingenstans, snurra upp mästarna IFK Norrköping och vinna med två mål inför hemmapubliken. Dock ska man komma ihåg att Falkenberg har varit otroligt starka hemma på idrottsplatsen sen laget tog klivet upp i Allsvenskan. Jag tror Falkenberg kommer få det oerhört svårt att fixa kontraktet i en så pass stark upplaga av Allsvenskan medan de hamnat lite på efterkälken.

J-Södra bör vinna detta och jag spelar raka ettan till 1,80 @ bet365.

  • Match: J-Södra – Falkenberg
  • Spel: J-Södra (1)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18.30, 27/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar