Jönköping – Djurgården

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Jönköping torskade i omstarten mot Östersund med 1-0 efter att en spelare drällt med bollen utanför straffområdet istället för att bara rensa bort bollen snabbt. Hemma på stadsparksvallen är J-Södra ganska starka och tappar sällan några poäng. Endast en förlust på sex matcher och den kom mot laget i Norrköping, så det var inte mycket att säga om där och då.

Djurgården har lika mycket poäng i tabellen men har samtidigt en väldigt trist form plus att dom har avstängda, skadade och sålda spelare. Man har förlorat 8 av de 10 senaste matcherna i Allsvenskan och det syns att man saknar viktiga spelare som varit långtidsskadade. Dom fick hämta nya krafter under uppehållet men det blev återigen torsk i omstarten hemma mot Norrköping.

Jag tror J-Södra tar poäng i denna matchen och spelar 1X till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Djurgården
  • Spel: 1X
  • Odds: 1.60 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 18/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!