Hammarby – Jönköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby har bra form med två raka segrar, först mot Helsingborg med 5-1 som till viss del var i underkant, sen slog man Djurgården i derbyt med 3-1. Matchen innan dessa förlorade man visserligen med 4-1 borta mot Elfsborg, dock var Bajen minst lika bra som Elfsborg spelmässigt. På Hemmaplan mot J-Södra kommer Bajen troligtvis ösa på redan från start. I de senaste två matcherna så har Israelsson gjort 4 mål och brassen Alex 3 mål, så här har vi minsann bra form på ett flertal spelare.

Jönköping har vunnit 3 av 4 matcher såhär i inledningen, den första mot Kalmar borta med 0-1 och Malmö hemma med 3-2 samt Gefle hemma med 1-0. Förlusten kom borta mot Örebro med 2-1. Noterbart är att man vunnit på gräs men förlorat på konstgräs. Ska även sägas att i premiären så var Kalmar extremt dåliga och hemma mot Malmö så blev man rejält tillbaka pressade i andra halvlek och Malmö borde nog haft 1 poäng. Och det var inte så jämnt som siffrorna 2-1 säger borta mot Örebro.

Jag spelar Hammarby över 1.5 mål till 1,909 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Hammarby – J-Södra
  • Spel: Hammarby över 1.5 mål
  • Odds: 1.909 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 16.00, 23/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar