Helsingborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helsingborg har gått från en formsvacka till att just nu ha en riktigt bra form och två raka vinster i bagaget. Hemma mot AIK kunde man relativt enkelt vinna med 3-1 efter en show av Jordan Larsson. Och senast vann man även mot Åtvidaberg, klart förtjänt och laget har visat ett rejält formintryck. Man verkar ha fått igång framförallt kreativiteten framåt samt försvarsspelet bakåt vilket gjort att man börjat prestera. Idag ställs man mot Kalmar som enligt mig är ett överkomligt motstånd.

Kalmar kommer till detta möte med en sur förlust i bagaget, 3-0 i baken mot Häcken och man kom verkligen inte upp i nivå. På bortaplan har man verkligen haft en tendens till att underprestera och ett facit på 1-1-6 talar sitt tydliga språk. Senaste bortamatchen innan matchen mot Häcken var emot Halmstad och även där åkte man på en svidande förlust. Idag ställs man mot Helsingborg som är ett oerhört tufft motstånd, och kunde man inte rå på Halmstad så lär man ju inte ha något att hämta här.

Jag väljer att spela raka ettan till 2,05 @ bet365

  • Match: Helsingborgs IF – Kalmar FF
  • Spel: Helsingborgs IF rak vinst
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar