Gefle – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Gefles lyft i Superettan är uppseendeväckande. Gästriklänningarna har växlat upp och imponerat efter sommaruppehållet, särksilt under de senaste veckorna. Gefle har klivit upp från att vara tabelljumbo till att inneha en kvalplats och har bara tre pinnar till säker mark. Dessutom har de matchen mindre spelad än lagen runtom. Hemmalaget kliver förbi både Norrby respektive GAIS vid vinst.

Helsingborg har mer eller mindre varit kritiserade hela spelåret. Kontentan är att man i matcherna varit sämre än resultaten antyder och att den position laget har i toppstriden på så sätt inte varit befogad. Nu har de radat upp sex förlustfria matcher efter varandra, men fyra av dessa har slutat oavgjorda och man har därmed fyra pinnar upp till Trelleborg på tredje- och kvalplatsen. Jag tror på hemmalaget här.

Jag spelar på Gefle Draw No Bet till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Gefle – Helsingborg
  • Spel: Gefle DnB
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar