Gefle – Helsingborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Gefle kommer från underbar seger mot Djurgården hemma med 2-1, efter 4 raka förluster. Nämnvärt är att förlusterna kommit mot topplagen i Allsvenskan så inte så mycket att säga om. Däremot kan man påpeka att man inte var så utspelade direkt utan man var med i minst 2 av matcherna. Mot Djurgården började Gästriklänningarna matchen riktigt bra och gjorde 2 mål på 12 minuter. Nu möter man ett Helsingborg som saknar tunga spelare framåt och jag tycker favoritskapet bör vara aningen större på Gefle. Senast mot Djurgården var ju Johan Oremo tillbaka efter en tids frånvaro pga skada och som han var tillbaka, 2 mål gjorde han.

Helsingborg kommer till Gavlevallen med 3 raka förluster och en formkurva på väg nedåt än mer. Offensivt har man varit bra senaste matcherna men med den defensiv man har just nu så tar man inga poäng. Skåningarna har dessutom två riktigt tunga avbräck offensivt både Jordan Larsson och Robin Simovic och där bakom finns det inte alls samma kvalité så hur man nu ska göra mål är ju ett enda stort frågetecken inför denna match. Man saknar ju även viktige Peter Larsson på mittbacken sen tidigare.

Jag spelar Gefle hcp -0.25 till oddset 2.00 @ bet365.

  • Match: Gefle – Helsingborg
  • Spel: Gefle 0.0, -0.5 (AH)
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar