IFK Göteborg – Gefle

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Göteborg försvann från toppstriden för flera månader sedan och spelar enbart för att behålla den fjärdeplats som laget parkerar på i tabellen. Innan uppehållet fick man upp farten, men blåvitt avslutade dessvärre på ett sämre sätt med en 2-4-förlust på bortaplan mot Kalmar. Man har inte heller imponerat på senare tid och ser lite svajiga ut.

Gefle har under flera säsonger lyckats fixa kontraktet, trots alla uppförsbackar och bottenstrider. Nu är dock situationen helt annorlunda. Från deras nästjumboposition skiljer sex pinnar upp till kvalplatsen och Helsingborg med så lite som fem matcher kvar att spela. Gefle kämpar på bra och har haft en del oflyt som inte krupit upp närmare kvalplatsen på senare tid. Två fantastiskt fina prestationer radades upp före uppehållet, 2-2 borta mot Örebro och hemma mot Elfsborg.

Jag spelar på Gefle +1,5 (Asian Handicap) till 2,02 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Gefle
  • Speltips: Gefle +1,5 (AH)
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar