Gefle – Häcken

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Gefle kommer senast från en bortaförlust mot Örebro med 0-1. Mhar bara släppt in ett mål på deras fyra hemmamatcher den här säsongen och tre av de fyra matcherna har gått under 2,5 mål, två av dem slutade till och med 0-0.

Häcken föll senast med 0-2 hemma mot Falkenberg men de har fyra raka bortamatcher utan förlust (tre segrar och en oavgjord). Man har hållit nollan i tre raka matcher när de nu senast själva blev nollade och förlorade på hemmaplan. Hela åtta av Häckens tio matcher i årets Allsvenskan har gått under 2,5 mål.

De tre matcher som spelats i Gävle mellan dessa två lag sedan 2012 har alla gått under 2,5 mål med ett målsnitt på 1,0 mål per match. Två stabila försvar som dessutom båda förlorade nu senast och måste täta till, luktar målsnålt långa vägar.

  • Match: Gefle IF – BK Häcken
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 29/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!