Gefle – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Gefle var under våren ett typiskt lag där självförtroende var den största faktorn när man åkte på förlust efter förlust och där spelare inte alls nådde upp i någon nivå. Under sommaruppehållet har man dock sparkat Roger Sandberg och ersatt han med Thomas Andersson, tidigare assisterande sedan 2007. Det har gett positiv effekt då man vunnit båda träningsmatcherna under uppehållet. Bland annat så vände man 0-2 till 3-2 mot självaste Norrköping. Sånt föder självförtroende utan dess like.

Falkenberg avslutade vårsäsongen med att torska 6 raka matcher och försvarsspelet såg långt ifrån bra ut. Man har dessutom hunnit torska sina två träningsmatcher mot Stabaek och Helsingborg, 0-1 i båda matcherna. Inte nog med det, man har drabbats av en skandal i klubben då offensive mittfältare Alexander Jacobsen sparkats efter att ha slagit en medspelare blodig med en ispåse.

  • Match: Gefle – Falkenberg
  • Spel: Gefle -0.5
  • Odds: 1.909 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 16:00, 9/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar