Falkenberg – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Falkenberg är väldigt offensivt starka och hemma på Falkenbergs IP har man ett imponernade målsnitt. Man har gjort 10 mål på 7 spelade matcher, dvs ett snitt på lite mer än ett mål per match. Därtill har Falkenberg uppenbara brister i försvarsspelet, inte minst på hemmaplan där laget ofta vågar ta sig framåt i banan och därmed ofrånkomligen blottar sig bakåt. På de senaste 6 spelade matcherna har FFF släppt in 16 mål, vilket säger en del om försvarspelet.

Trots att IFK har tappat Lasse Vibe har man stora offensiva resurser att tillgå. I veckans match i Europa League gjorde man exempelvis två mål utan att Lasse Vibe fanns på planen, så bevisligen har man förmågan att näta även utan dansken i laget. Tror att IFK Göteborg i jakten på de nödvändiga tre poängen, öppnar upp sig och riskerar att släppa in ett mål.

  • Match: Falkenberg – IFK Göteborg
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!