Falkenberg – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Falkenberg har bra självförtroende efter derbysegern mot Halmstad nu senast, har en riktigt het målskytt och har gjort sex mål på deras tre senaste hemmamatcher. Jag är inte orolig över om hemmalaget ska hitta nätet eller inte. En som verkligen har självförtroende är nyförvärvet Hakeem Araba från England som verkligen fått en succéstart i Falkenberg.

Kalmar har visserligen slirat, inte minst på bortaplan. Men de har samtidigt mött riktigt tufft motstånd. Under deras fem senaste omgångar har deras förluster kommit mot IFK Göteborg, Elfsborg, Häcken och Djurgården. Känslan är att det finns mer att hämta i den här truppen och nu när motståndet inte är lika tufft tror jag att de får in minst en boll. Förra säsongen vann till exempel Kalmar både hemma- och bortamötet mot Falkenberg med 3-1. Falkenberg har inte heller Allsvenskans bästa försvar och har släppt in elva mål på deras fem senaste matcher så jag ger Kalmar goda chanser till minst ett mål här

  • Match: Falkenberg – Kalmar
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19.00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar