Falkenberg – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Allsvenskans fjärde omgång fortsätter under torsdagen och närmare bestämt är det fyra matcher som vi har äran att följa här. En av dessa utspelar sig i Falkenberg där hemmalagets förra tränare kommer på besök med sin nya klubb som är Kalmar. Jag tycker att smålänningarna ser spännande ut och känslan är att man har goda chanser i kampen om en placering bland de fyra översta lagen. Således borde dess segermöjligheter vara bra även här och väljer en variant som betalar upp emot 1,90 gånger pengarna vilket spelas med en större insats.

Jag är inte vidare imponerad över Falkenberg även om man lyckats inkassera en trepoängare såhär långt. Redan inför säsongen var jag övertygad om att man kommer få en tuff säsong och omedelbart trilla ner i Superettan på nytt. Man drabbades under vintern av många avbräck där de största är Niclas Eliasson och Victor Sköld som lämnade klubben för AIK respektive Åtvidaberg. Därutöver även en rockad på tränarbänken där det är Henrik Larsson som tar plats istället för succétränaren från föregående säsong, Hasse Eklund. I de tre första matcherna har det varit tydligt att man saknar den kvalité som man borde ha i Allsvenskan, men där man försöker gottgöra det med bra inställning och en hög arbetsvilja.

Med det har man lyckats skrapa fram trepoäng mot Brommapojkarna på hemmaplan, och två förluster har det blivit mot Malmö FF och Åtvidaberg som båda har varit på resande fot. Även om man nu befinner sig på sin hemmaarena tror jag att man får se besegrade ytterligare en gång. Ju längre säsongen lider desto mer tydligt kommer det bli att man inte hör hemma på den här nivån. Här ställs man mot ett skickligt bortalag och då skall man avfärdas tämligen simpelt.

Vidare till hemmalaget som numera har Hasse Eklund vid rodret. Även om man endast inkasserat en seger som var mot Brommapojkarna på bortaplan, så känns man stabila och som denna säsong även besitter en god offensiv. Försvarsspelet har dessvärre inte varit det bästa, men känslan är att även den pusselbiten kommer falla på plats ju mer matcher det nya mittbacksparet Nilsson ochThorbjörnsson får spela tillsammans. Det är trots allt två spelare som båda visat sig vara skickliga tidigare, och är övertygad om att Kalmar hittar tillbaka till det fina försvarsspel man förra säsongen visade upp då man var seriens bästa på detta område.

En intressant detalj är hur man ändrat formation till en simpel och rak 4-4-2, vilket fått effekt på målproduktionen framåt och framförallt på Måns Söderqvist som minst sagt har levererat. Hela fyra mål har kommit ifrån denna herre och nu är dessutom David Elm helt korrigerad från den skada han tidigare har haft. Det är ett väldigt spännande anfallspar som troligen kommer göra det jobbigt för många av seriens försvar, och på tur står Falkenbergs som jag bedömer inte har kvalitéerna för att hålla borta motståndarna från målprotokollet.

Det borde vara klasskillnad mellan lagen och känner mig övertygad om att det kommer visa sig också. Ett segerspel på Kalmar där vi får insatsen tillbaka vid oavgjort resultat känns väldigt bra. Dessutom till det höga oddset 1,95 som Bet365 erbjuder, vilket spelas med 7/10 units.

  • Match: Falkenbergs FF – Kalmar FF
  • Spel: Kalmar +0,0 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 17/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar