Falkenberg – Norrköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Falkenberg har inte nått upp i närheten av den nivå som krävs för att överleva i svenska finrummet, utan laget utstrålar mer eller mindre en Superettankvalité. Man har fyra förluster av fyra möjliga och en målskillnad på 2-12 är deras facit. Falkenberg är hopplöst usla för tillfället och förlorade rättvist med 1-3 mot Helsingborg, som inte alls varit i form. Verkar inte finnas mycket tro till spelidén och utförandena på planen har kritiserats enormt. Med all rätt, ska också nämnas.

Norrköping fick förvisso en 1-3-bortatorsk mot Malmö FF i premiären, men siffrorna kunde lika väl ha blivit de omvända . Efter premiäen har formkurvan bara pekat spikrakt uppåt. Tre vinster, 4-1 mot både AIK och Kalmar och serien toppas tillsammans med Djurgården och J-Södra. Det var en del osäkerhet runt Norrköping och vad de skulle klara av att prestera utan eminente Emir Kujovic på topp när den väntade toppkonkurrenten AIK kom på besök till Östgötaporten, mer känd som Nya Parken, men vinstsiffrorna skrevs till 4-1 i vad som var en helgjuten match.

  • Match: Falkenberg – Norrköping
  • Spel: Norrköping (2)
  • Odds: 1.65 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 22/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar