IFK Göteborg – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Göteborgs titelhopp är förstås borta, det blev som ristat i sten efter förra veckans torsk mot Djurgården, men de har fortfarande mycket att spela för. Som tabellfyra är Blåvitt med och krigar om spel i Europa och i just Europa League är gruppspelet nära att nås. Det sista hindret som återstår är azerbajdzjanska Qarabag i playoff.

Falkenberg är fasansfullt usla för tillfället. Laget utstrålar hopplöshet och truppen håller inte heller speciellt bra kvalitet.  Falkenberg har inte skrapat ihop fler än åtta poäng på 17 matcher i årets Allsvenskan och har med det hela tio upp till kvalplatsen. I teorin lever chansen fortfarande, men i praktiken ska det vara kört.

Jag spelar IFK Göteborg – 1,5 (AH) till 1,75 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – Falkenberg
  • Speltips: IFK Göteborg -1,5 (AH)
  • Odds: 1,75 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar