IFK Göteborg – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det är dags för allsvenskans sjätte omgång och den inleds här under fredagskvällen. Vänder mig till Göteborg där en svag nykomling kommer på besök. Det skall bara vara klasskillnad mellan lagen vilket leder mig till ett handikappspel.

Det är inte speciellt överraskande att Falkenberg tillhör tabellens bottenskikt redan nu. Man har inte kvalitéerna som är värda ett nytt allsvenskt kontrakt och känner mig tämligen övertygad om att man spelar ett hack längre ner säsongen 2015. Visserligen har det blivit en seger vilket var mot bottenkonkurrenten Brommapojkarna. Det är också lagets enda poäng vilket betyder att man har samlat ihop ynka tre stycken.

I senaste helgens tillställning var det Elfsborg man ställdes mot. Det var hemma på Falkenbergs IP och i första halvlek såg det mycket lovande ut. Därefter visade det sig återigen att det kommer dröja ett tag innan man har hittat balansen och spelarna vant sig vid tempot i Allsvenskan. Den matchen slutade med en 2-3-förlust. Framförallt är det försvarsspelet som har brustit. Hela elva mål har släppts in på de inledande fem omgångarna. Nu är det dags för en väldigt tuff bortamatch på Gamla Ullevi och när man kommer bli rejält pressade kan jag inte se hur man skall kunna hålla åka härifrån med någon lycka.

Tycker att hemmalaget har haft en något märklig inledning på den här säsongen. Resultaten har varit väldigt svajiga och det känns som att det är svårt att placera laget någonstans. Precis som förra säsongen saknar man den riktiga kreativiteten på mittfältet som gör att man alldeles för ofta har svårigheter med att komma på motståndarnas tajta lagdelar. Jag känner mig dock likväl övertygad om att man placerar sig bland de översta fyra lagen.

Ännu mer övertygad är jag om att man avfärdar detta Falkenberg på hemmaplan dessutom. Senast man spelade på Gamla Ullevi blev det en 5-0-seger vilket var mot Åtvidaberg. I senaste matchen mot Kalmar fick man dessvärre två tunga skador. John Alvbåge och Lasse Vibe fick båda kliva av då och missar således även denna och flertalet matcher framöver. Trots dessa avbräck anser jag att man har tillräckligt med kvalité för att avfärda Henrik Larssons mannar relativt enkelt. Spelarmaterialet gästerna besitter är utan tvekans seriens sämsta, och man har inte presterat bättre än så heller. Falkenberg har förlorat fyra av fem matcher såhär långt. Blir väldigt förvånad om det inte kommer en femte förlust här under fredagskvällen. Försvarsspelet har varit väldigt darrigt och nu möter man ett starkt Göteborg med goda kvalitéer i såväl offensiven som defensiven. Jag kan inte se hur man skall kunna få med sig någon poäng och tycker att handikappspelet på hemmalaget är lockande. Spelar Göteborg -1,5 till oddset 1,88 hos Bet365. 4/10 units investeras.

  • Match: IFK Göteborg – Falkenbergs FF
  • Spel: IFK Göteborg -1,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 25/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar