Gefle – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Gefle har haft en tung inledning på säsongen. Laget har fem raka förluster. Dessa har kommit mot Häcken, Göteborg, Elfsborg, Malmö och Örebro. Den röda tråden här är att samtliga lag har en bra offensiv och det är ju precis vad AIK också har med Strandberg och i spetsen. Det är inte samma gamla Gefle som tidigare, utan man försöker ändå spela boll, vilket numera de flesta lagen gör och nog skulle Gefle må bra av att vara det där gamla Gefle. Endast 1 seger denna säsong som kom borta mot Sundsvall när motståndarna tog ett rött kort och bjöd in Gefle i matchen.

AIK har börjat klättra i tabellen efter att man har tagit tre raka segrar varav två är med nye tränaren Rickard Norling. Han gjorde sin comeback i derbyt där man städade av Djurgården relativt enkelt och vann med 2-0. Sen åkte man till den svåra bortamatchen mot Falkenberg där vi sett flera lag haft problem, däribland Norrköping. Men med en fin offensiv så vann man till slut med 2-3 där. Nu möter man det andra bottenlaget Gefle som jag tror blir en betydligt enklare resa än den mot Falkenberg.

Jag spelar på att AIK kommer vinna till 1.76 @ Unibet.

  • Match: Gefle – AIK
  • Spel: AIK -0.5
  • Odds: 1.76 @ Unibet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar