Halmstad – Gefle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mycket bollinnehav måhända, men ledare och spelare i HBK var inte alls nöjda med insatsen uppe i Gefle. Jag tycker de hade mycket boll, men de får inte ut något av det.

HBK har under årets allsvenska inte skapat så många farliga målchanser. Tränare Jens Gustafsson säger att arbetet legat mycket med att bollinnehavet ska bringa fram tryck på vissa saker i  spelet inför returen. För första gången på  länge behöver han också ta hänsyn till yttre omständigheter när han tar ut sin trupp och startelva. Det mest konkreta är att Gudjon Baldvinsson och Richard Magyar kommer att saknas. De är nämligen avstängda. Men inför matchen mot Gefle får man mest troligt tillbaka Marcus Antonsson och Joseph Baffo även om det finns vissa frågetecken runt Baffo. Hemma på Örjans Vall är HBK betydligt starkare än på bortaplan där man para tagit en pinne och har en rad fina resultat. Segrarna har kommit mot Brommapojkarna och Helsingborg, men man har tagit poäng mot topplag som AIK, Kalmar och Göteborg. Så räkna med en stentuff match mot ett revansch- och poängsuget HBK.

GIF har startat om Allsvenskan på ett strålande sätt. Efter en vår där man ofta spelade bra, men gick misste om poängen, har laget hittat ett vägvinnande spel och skapat sig en stunds andrum i tabellens nedre regioner. I truppen har det emellertid hänt en hel del sedan sist. Olof Mård och Dardan Mustafa har fortfarande smalbens- respektive respektive ljumskproblem. Dessutom tvingas Dioh Williams till återbud på grund av en fotskada. Som om inte detta vore nog är både Oscar Karlsson och Sive Pekezela dåliga i magen och lagledningen vågade inte chansa att ta med dem i bussen. Gefle har samtidigt radat upp sina kryss på bortaplan. Hela fyra av de fem senaste bortamatcher har slutat oavgjord och den femte matchen var en uddamålsförlust.

Värt att notera är även att senast lagen möttes i Halmstad (förra säsongen) slutade matchen 2-2 och även mötet innan dess på Örjans Vall. Väljer därför att spela på att det blir oavgjort i matchen med en låg insats till 3,40 på bet365.

  • Match: Halmstad – Gefle
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,40 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar