Helsingborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helsingborg har alltså ännu sämre form än Hammarby med 4 torsk på de 5 senaste och 3 raka förluster. Framförallt släpper man in för mycket mål för att kunna vinna matcher och det håller ju inte i längden. Man har såklart en fördel av att matchen spelas på hemmaplan och naturgräs, men det medför ju också i att man förväntar sig att laget tar vinner här mot en nykomling, i alla fall ta minst 1 poäng. Men har en känsla av att man kommer fokusera lite mer på försvarsspelet till den här matchen för att få stopp på målen bakåt. Samtidigt har man press på sig att leverera hemma mot en nykomling vilket kan vara lite för mycket kanske.

Hammarby har även dom 3 raka torsk precis som Helsingborg men där har inte försvarsspelet varit den stora boven utan anfallsspelet där man inte alls haft samma frejdig offensiv som i Superettan, framförallt, men även i början där man skapade mer. Men senaste matchen tycker jag ändå att man tog ett litet kliv på vägen till en bättre offensiv och man hade ju chanser nog att ta minst 1 poäng motNorrköping som vann med 1-0. Bland annat en ribbträff och ett missat friläge av Rennie i slutet. Apropå Amadaiya Rennie så var det hans första inhopp i Allsvenskan och det var precis vad Hammarby behövde, sen han kom in så blev anfallsspelet bättre helt klart. Annars så tror jag man går in med inställning att göra en bra match och få med sig viktiga poäng mot ett formsvagt Helsingborg så man kommer till den superviktiga hemmamatchen mot Halmstad på lördag med förbättrat självförtroende.

Jag spelar X2 till oddset 1.80 tidigt här medan det fortfarande är spelbart. Insatsen blir medel här.

  • Match: Helsingborg – Hammarby
  • Spel: X2
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar