Helsingborg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg inledde säsongen väldigt skakigt, men tog sen tre tunga segrar i följd. Senast åkte laget dock på en tung förlust på bortaplan med 3-0 mot de regerande mästarna Norrköping, men det är ingenting att skämmas för. Den här säsongen är en uppbyggnadssäsong för skåningarna och då blir det svårt att rubba Sveriges kanske allra bästa bortalag. Derbyna mellan lagen har de senaste åren haft en klar tendens att vara till Malmö:s fördel. Laget har fyra vinster på de fem senaste allsvenska mötena.

Malmö vann mot Häcken med 3-0 i Allsvenskan, men torskade desvärre i cupfinalen mot samma lag. En förlust som säkerligen svider fortfarande. Den enda medicinen som fungerar mot den besvikelsen är förmodligen att vinna fotbollsmatcher. Rent mentalt är det viktigt för Malmö FF att studsa tillbaka direkt. Markus Rosenberg är avstängd, men det finns dock flera klasspelare som får chansen att visa framfötterna, bl.a Guillermo Molins, Jo-Inge Berget och Vidar Örn Kjartansson.

Jag spelar raka tvåan till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Helsingborg – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1.74 @ ComeOn
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 15:00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar