Helsingborg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg är inne i en bra period nu där man gör mycket mål och har flytet med sig. Senast hade man dock otur när Norrköping gjorde segermålet 3-2 i matchens absolut sista spark långt in på övertiden. Inför matchen finns inte den den rutinerade anfallaren Rade Prica tillgänglig och inte heller mittbacken Peter Larsson, vilket är ett stort avbräck. Dessutom är mittfältaren Andreas Landgren avstängd.

Malmö gick vidare till Champions League-gruppspelet efter att ha besegrat Celtic med 2-0 hemma på Swedbank Stadion och man kan nu helt fokusera på Allsvenskan som känns viktigare. Och jag tror inte man gör en så dålig match som man gjorde mot Häcken senast, när man förlorade med 1-0. Nu kan man enbart tänka på detta Skånederby och man behöver tre poäng här för att ha häng på topplagen i tabellen. Jag tor man kommer gå ut och köra för fullt ikväll och att man reser hem med full pott.

  • Match: Helsingborg – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1.80 @ Expekt
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 17:30, 30/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar