Sundsvall – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sundsvall har gjort en bra säsong och jag tror inte man gör något ras i tabellen heller, det tycker jag man är för bra för. Eller framförallt så är lagen under alldeles för dåliga, Helsingborg inkluderat. Förlusterna denna säsong har kommit mot topplag som Elfsborg, Norrköping och Göteborg.

Helsingborg avslutade Allsvenskan med två stycken oavgjorda matcher och två förluster för att sedan i omstarten efter uppehållet gå och torska hemma mot Elfsborg med 2-4 efter att ha haft ledningen med 2-1 i paus. Helsingborg har släppt in 29 mål på 13 matcher, det är ett snitt på över 2,2 mål per match. Riktigt uselt om ni frågar mig. Så inte så konstigt att man är där nere runt en kvalplats.

Jag spelar Sundsvall över 1,5 mål till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Sundsvall – Helsingborg
  • Spel: Sundsvall över 1,5 mål
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 16:00, 16/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar