Helsingborg – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg kämpar febrilt med usel ekonomi och bristande sportsliga resultat. Moralen håller man dock uppe och förra veckan plockades en lika viktig som imponerande 2-0-vinst borta över Sundsvall. Ett litet avstamp från den absoluta botten har tagits, men risken att trilla ur serien är alltjämt betydande. Helsingborg har en bra högstanivå och jag tror man kan ”skrälla” mot Häcken, hemma på Olympia.

Häcken kommer från ett oväntat uttåg ur Europa League-kvalet, där man stod mot irländska Cork City. Ljusare ser det ut i Allsvenskan; sjundeplatsen innehas och resultaten har bara blivit bättre med tiden – siktet är på Europaplatserna, fastän uppförsbacken är relativt brant just nu.

  • Match: Helsingborg – Häcken
  • Spel: Helsingborg (1)
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 1/10 Units
  • Spelstopp: 17:30, 24/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar