Häcken – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Häcken var uppe och nosade på topp fyra-platserna efter succén med tre raka vinster och hållna nollor, varav den ena var borta mot Malmö där man helt oväntat vann med tre mål mot noll – men därefter hamnade man i en rejäl baksmälla; förlorade med 0-2 mot Falkenberg respektive Gefle och fick bara oavgjort (1-1) mot tabelljumbon Åtvidaberg senast.

AIK har vunnit de två senaste matcherna, men laget är laget extremt ifrågasatt. Kritikerna menar att försvarsspelet är alltför uselt, men pinnarna fortsätter ändå rulla in då de offensiva spelarna producerar vidare. I derbyt mot Djurgården gjordes två stycken, mot Helsingborg tre och Falkenberg fyra.

AIK har bra form på offensiva spelarna och borde också ha stora möjligheter att såra ett Häcken-försvar som jag inte är överdrivet impad av. Båda lagen bör gå för tre poäng för att haka på i toppen, vilket troligtvis öppnar för ett chansartat möte.

  • Match: BK Häcken – AIK
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 16.00, 6/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar