Elfsborg – Häcken

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Elfsborg som varit extremt kritiserade, också med all rätt, har hamnat på rätt spår och hade innan det fina 1-1-krysset borta mot Göteborg radat upp två raka vinster. Dessa segrarna kom förvisso mot Eskilstuna och Jönköping Södra på hemmaplan. Laget är alltjämt obalanserat offensivt/defensivt och ska inte hålla för att utmana om Europaplatserna. Elfsborgs problem finns fortfarande kvar.

Häckens resultat och form visar istället en nedåtpekande kurva. De föll med 0-1 när Östersund kom på besök i veckan och fick innan dess endast en pinne från bortamötet mot tabelljumbon Eskilstuna, 0-0. Två matcher utan mål, två sämre prestationer. Häcken har inte imponerat de två senaste matcherna, men känns över det hela som ett mer komplett fotbollslag i år. Fotbollen är i allmänhet mer cynisk.

Jag spelar på Häcken +1 (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Elfsborg – Häcken
  • Spel: Häcken +1 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!