Häcken – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Häcken innehar tiondeplatsen i Allsvenskan. Den allmänna känslan är att det finns mer att önska av göteborgarna. Samtidigt har Häcken endast fem poäng upp till en tredjeplacering. Marginalerna är små och mycket kan hända på ett par veckor vad gäller en placering på övre eller undre tabellhalvan. Antingen en Europaplats eller en placering i hopplösa mittenskiktet av tabellen.

Hammarby hade en fantastisk period före uppehållet med fem raka matcher utan förlust samt endast en sådan sedan premiären, 11 matcher. En hel del kryss förvisso, men Michelsens mannar är svåra att slå. Häcken ska vara favoriter här. På pappret är de starkare än Hammarby, men jag tror att Bajen ska ha goda chanser att plocka poäng. Man har implementerat en spelfilosofi som fungerar.

Jag spelar på Hammarby +0,75 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Häcken – Hammarby
  • Spel: Hammarby +0,75 (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar