Häcken – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken hade en tung inledning, sedan har man blivit bättre med tiden. Man ska såklart vara favoriter mot nykomlingen Hammarby, men tycker kanske att man ändå blivit lite väl stora favoriter och överskattade med tanke på formen. På de senaste 6 matcherna har de endast blivit en vinst och den kom på premiärmatchen på nya arenan som man ju numera spelar på, 3-2 vann man mot Helsingborg. Flertalet spelare är skadade och det kan bli tufft för Häcken, trots sin breda trupp.

Hammarby var länge i en svit där dom inte kunde vinna, trots att man spelade bra stundtals och hade mängder med chanser att avgöra. Dock bröt man den segerlösa sviten senast när man krossade Falkenberg med 3-0. Men nu är den där barriären bruten och självförtroendet lär öka betänkligt tror jag. Nu är ju dock lagets bäste poängplockare Nahir Besara såld till Göztepe i Turkiet. Men in i startelvan kommer troligen Kennedy Bakircioglu vilket i så fall är ett stort plus såklart.

Jag spelar X2 till Hammarby fördel till oddset 1.75. Insatsen blir lite över medel.

  • Match: Häcken – Hammarby
  • Spel: X2
  • Odds: 1.75 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar