Djurgården – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården kommer från en fin seger borta mot Örebro med 0-1 och man lät motståndarna spela runt straffområdet men inte så mycket i straffområdet. På hemmaplan har Djurgården spelat bra nästan hela säsongen och man har skapat mycket chanser och så vidare. Och när man möter ett lag som Häcken så vet man att man kommer få chanser eftersom det inte är något lag som backar hemma utan gärna anfaller. Det har blivit minst 11 hörnor i samtliga 5 senaste matcher förutom matchen mot Åtvidaberg. Bakåt försvarar man sig bra och släpper inte in så mycket mål och täcker gärna bollen till hörna då man vet att man är starka på hörnor defensivt.

Häcken började säsongen segt, men framförallt efter sommaruppehållet har man kommit igång med den fotboll man vill spela. Och det har man gjort på sitt konstgräs på nya arenan. Man spelade även bra borta mot Elfsborg trots förlust. Men jag menar att man får mer ut sitt spel på bättre underlag och på konstgräs går det snabbt precis som man vill. Det har blivit en del hörnor för Häcken också och nu möter man ett tufft Djurgården som är aggressivare i försvarsspelet än många.

Jag spelar över 10.5 hörnor till oddset 1.825. Insatsen blir strax över medel. Jobba!

  • Match: Djurgården – Häcken
  • Spel: Över 10.5 hörnor (AH)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar