Häcken – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Förra veckan vann Häcken på Tele2 Arena mot just Djurgården med 2-1. Nu väntar ett nytt möte mellan lagen och jag har hittat en vinnare. Häcken har visat upp en riktigt fin form här den senaste tiden. Först 4-1 hemma mot Örebro och sen 2-1 borta mot Djurgården vilket gjort att laget hänger med i den absoluta toppen av tabellen. Häcken är samtidigt seriens bästa hemmalag med 17 inspelade poäng på sju matcher och en målskillnad på 19-6. Man är obesegrade på hemmaplan och bara två matcher har slutat oavgjort. Nu mot Djurgården är man som sagt tillbaka på Gammle Ullevis naturgräs vilket givetvis talar för hemmalaget. Häckens nyförvärv Gunnar Heidar Thorvaldsson väntas vara spelklar inför dagens match men Oscar Lewicki är avstängd för hemmalaget. Djurgården har annars sett ganska bra ut den senaste tiden. Deras 5-3 seger borta mot Norrköping var imponerande och man hade mycket väl kunnat få med sig minst en poäng mot Häcken nu senaste.

Sedan lagen möttes för en vecka sedan har två nyckelspelare lämnat Djurgården. Skyttekungen Erton Fejzullahu samt Yussif Chibsah lämnar stora hål i truppen som de andra måste försöka fylla upp. Djurgården kommer verkligen sakna Erton som hann göra nio mål den härs säsongen innan han blev klar för Bejing FC. Även mittfältet blir lidande efter att Chibsah lämnat och Andreas Johansson fortfarande är skadad. Övriga skador i Djurgården är Tim Söderström och Philip Sparrdal Mantilla. Stockholmarna har samtidigt haft det väldigt svårt mot just Häcken. Man har sex raka utan seger (fyra förluster och två oavgjorda) och man har bara vunnit en av de tio senaste (1-0 i juni 2011). Senast man lyckades vinna på bortaplan mot Häcken var 2006. Jag tror på Häcken här. Man är seriens bästa hemmalag, vann nu senast mot just Djurgården, har historiskt haft lätt mot just Djurgården. Dessutom blir det en omställning för Djurgården att spela utan Erton och Chibsah.

  • Match: Häcken – Djurgården
  • Spel: Häcken (1)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar