Helsingborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg har fem förluster efter varandra och har endast segrat en gång på de 13 senaste matcherna. Detta innebär att laget har åkt ner till kvalplatsen med ett avstånd på fem poäng upp till säker mark. HIF saknar allt som kan liknas med ett självförtroende. Förra veckan föll man med 0-2 borta mot Östersund.

Norrköping å andra sidan är bra just nu. Nu senast vann man mot J-Södra med hela 5-1 efter en suverän första halvlek och man presterar såväl hemma som borta. Det är imponerande hur Norrköping klarat av att hålla nivån uppe, alla spelartappen och förlusten av tränaren Janne Andersson till trots. De strider med Malmö om titeln, en pinne skiljer lagen åt just nu.

Jag spelar raka tvåan till 1,92 @ Expekt.

  • Match: Helsingborg – Norrköping
  • Speltips: Norrköping (2)
  • Odds: 1,92 @ Expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 18/9

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar