Kalmar – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar har två raka segrar i Allsvenskan mot Eskilstuna och AIK. Detta innebär att Kalmar seglat ifrån Halmstad i bottenskiktet av tabellen. Smålänningarna befinner sig dock fortfarande i någon kris. Spelet ser delvis hackigt ut och poängskörden är fortfarande skral. För tillfället innehar Kalmar kvalplatsen. Lagets två raka vinster ger emellertid viss anledning till optimism. Inga större avbräck har rapporterats.

IFK Göteborg är en klubb i kalabalik, men på ett annat plan. Här handlar det om en identitetskris och grusade förhoppningar. Ambitionen om att tillhöra toppen känns ganska avlägsen för tillfället. Efter att Jörgen Lennartsson tvingats lämna jobbet som huvudtränare ser det dock aningen bättre ut i Blåvitt som vann med 4-1 senast hemma mot ett svagt IFK Norrköping. Jag tror att detta blir en målrik match.

Jag spelar på över 2,5 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Kalmar – IFK Göteborg
  • Spel: Över 2,5 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 6/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar