IFK Göteborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg är som alltid topptippade och har inlett spelåret, absolut enligt förväntningarna. De två inledande bataljerna mot Falkenberg och Häcken, vann man och därefter, spelade man oavgjort borta mot AIK. Spelet har kanske inte alltid sett överdrivet bra ut, men såvida resultaten prickar spelar det förstås inte speciellt stor roll. Tobias Hysén har gjort succé i sin comeback. Mot AIK var han nära att lösa tre pinnar för sin klubb, men det blev till slut ”bara” en efter två baljor i 3-3-matchen. Även i premiären, mot Falkenberg, målade han.

Kalmar har med elm-bröderna i truppen, trissats upp som en potentiell toppkandidat, men undra om de tankarna inte redan nu kan viftas undan? Är inte alls imponerad över vad de presterat; premiären mot J-Södra torskades, blev krossade av Norrköping och nu senast vann man förvisso mot Elfsborg efter en bra prestation, men boråsarna är, som bekant, under all kritik på naturgräs. Det är en sak att prestera på hemmaplan, en annan att göra det borta mot Blåvitt.

Jag spelar på IFK Göteborg -1 till 1,83 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Kalmar
  • Spel: IFK Göteborg -1
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17:30, 17/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar